Prenumerera på färska blommor eller växtskötsel

Vi bidrar gärna till att ert företags medarbetare och kunder upplever en positiv och fräsch atmosfär, med blommor och arrangemang på bord och i fönster eller i receptioner och kontorslandskap. 

Prenumerera på färska blommor och buketter

Det går att prenumerera på leverans av färska blommor och buketter från oss, så att ditt företag varje eller varannan vecka får passande blommor utan att behöva lägga tid eller fundering på att beställa varje gång.

Det finns inga gränser för hur stort eller litet blomstervärdet kan vara på prenumerationen. Får vi fria händer att skapa maximal upplevelse för en viss fast summa per vecka så väljer vi alltid de mest prisvärda alternativen inom ramen för den känsla företaget står för.

Det kan exempelvis handla om en bukett i veckan till receptionen, en plantering till konferensbordet varannan vecka, eller en stor elegant entrédekoration med färska blommor. 

Det går också bra att hyra vaser, krukor och skålar till varje blomleverans.

Vår leveransavgift inom Karlskoga är 60 kronor + moms per adress. Till Degerfors är leveransavgiften 80 kronor + moms.

Uppmärksamma födelsedagar och bemärkelsedagar

Vi kan hålla koll på era medarbetares och nyckelkunders födelsedagar och se till att de blir uppvaktade med vackra buketter eller arrangemang. Vi kan leverera bud både till arbetsplatsen och till hemmet.

Vi erbjuder även presentkort så att medarbetare eller kunder får möjlighet att själva välja något ur vårt breda sortiment av blommor och inredningsdetaljer.

 Print  Email