facebooklogo

interflora

logga

Blommor till event, mässor och andra evenemang

Intrycket av varje tillställning eller kampanjsatsning, som exempelvis ett jubileumsfirande, en firmafest, en årsstämma, ett mässdeltagande eller ett reklamevent för potentiella kunder, kan förstärkas med rätt blommor. Vi har mycket stor erfarenhet av att skapa kundanpassade helhetslösningar som verkligen gör skillnad för evenemanget.

Förstärk företagets varumärke

Vår grundidé är att låta blomsterarrangemangen förstärka företagets varumärke, genom att plocka upp den grafiska profilens färger och former och kombinera detta med andra detaljer som förstärker företagets värden eller produkter.

Tänk på helhetsintrycket

Vi rekommenderar varje företag att tänka på helhetsintrycket, så att varje enskild detalj på ett event binds samman som en röd tråd. Det kan handla om att en mässmonter ger rätt helhetskänsla, med blomsterarrangemang som passar i sammanhanget - inte bara snyggt för sig självt. Det kan handla om att under en jubileumsmiddag ha bordsdekorationer, scendekorationer, entrédekorationer och tack-buketter som harmonierar med varandra och företaget.

Kontakta våra kreativa florister för att få hjälp med en kundanpassad helhetslösning med blommor till varje event så blir upplevelsen garanterat den bästa tänkbara.

 Skriv ut  E-post

Skicka blomsterbud


ikon

Med vårt blombud är det lätt att överraska och uppvakta vid alla tillfällen. 

Till beställning

 

Erbjudande


Vi fyller på butiken med härliga höstnyheter i form av växter, krukor, skorpor och choklad

Härliga lyxkänslor med blått, grått, vinrött och grönt.

Varmt välkomna!

ikon
Välkommen

Butiken är vackert exponerad med säsongens krukväxter, krukor, snittblommor och andra inredningsdetaljer som tillsammans skapar en härlig miljö. Med vår breda erfarenhet och vårt genomtänkta sortiment har vi glädjen att möta många nöjda kunder. Vi erbjuder dig som privatperson och företagskund proffesionell kreativitet inom blomsterdekorationer.

 

ikon

Öppettider

 
Måndag: 10:00-18:00
Tisdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lördag: 10:00-14:00
Söndag: Stängt

 

Välkommen!

ikon
Kontakta oss

Amanda´s Blommor AB
Sandviksvägen 12
69152 KARLSKOGA
T: 0586-34805
F: 0586-34600