Blommor till event, mässor och andra evenemang

Intrycket av varje tillställning eller kampanjsatsning, som exempelvis ett jubileumsfirande, en firmafest, en årsstämma, ett mässdeltagande eller ett reklamevent för potentiella kunder, kan förstärkas med rätt blommor. Vi har mycket stor erfarenhet av att skapa kundanpassade helhetslösningar som verkligen gör skillnad för evenemanget.

Förstärk företagets varumärke

Vår grundidé är att låta blomsterarrangemangen förstärka företagets varumärke, genom att plocka upp den grafiska profilens färger och former och kombinera detta med andra detaljer som förstärker företagets värden eller produkter.

Tänk på helhetsintrycket

Vi rekommenderar varje företag att tänka på helhetsintrycket, så att varje enskild detalj på ett event binds samman som en röd tråd. Det kan handla om att en mässmonter ger rätt helhetskänsla, med blomsterarrangemang som passar i sammanhanget - inte bara snyggt för sig självt. Det kan handla om att under en jubileumsmiddag ha bordsdekorationer, scendekorationer, entrédekorationer och tack-buketter som harmonierar med varandra och företaget.

Kontakta våra kreativa florister för att få hjälp med en kundanpassad helhetslösning med blommor till varje event så blir upplevelsen garanterat den bästa tänkbara.

 Print  Email