facebooklogo

interflora

logga

Blommor till invigningar

Ska du skicka eller ta med en blomma till en invigning kan du få vår hjälp med att hitta ett arrangemang, som passar den känsla och stil som ditt företag vill förmedla och som samtidigt passar extra bra för den som ska ta emot blomman.

Vår erfarenhet är att en stor majoritet av de traditionella invigningsblommorna från olika samarbetsparter och kunder består av en orkidé i kruka. En sådan invigningsblomma blir ofta ganska anonym och opersonlig, även om den är fin.

Vi har stor erfarenhet av att förstärka företags grafiska profiler med hjälp av blommor. Ofta kan små detaljer göra stor skillnad för hur genomtänkt en invigningsblomma uppfattas av mottagaren. Det kan handla om att jobba med rätt färger i förhållande till ens företags profil, eller att tillföra produkter som ens företag säljer.

Kontakta oss så hjälper vi till med de oförglömliga läckra arrangemangen!

 Skriv ut  E-post

Skicka blomsterbud


ikon

Med vårt blombud är det lätt att överraska och uppvakta vid alla tillfällen. 

Till beställning

 

Erbjudande


Vi fyller på butiken med härliga höstnyheter i form av växter, krukor, skorpor och choklad

Härliga lyxkänslor med blått, grått, vinrött och grönt.

Varmt välkomna!

ikon
Välkommen

Butiken är vackert exponerad med säsongens krukväxter, krukor, snittblommor och andra inredningsdetaljer som tillsammans skapar en härlig miljö. Med vår breda erfarenhet och vårt genomtänkta sortiment har vi glädjen att möta många nöjda kunder. Vi erbjuder dig som privatperson och företagskund proffesionell kreativitet inom blomsterdekorationer.

 

ikon

Öppettider

 
Måndag: 10:00-18:00
Tisdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lördag: 10:00-14:00
Söndag: Stängt

 

Välkommen!

ikon
Kontakta oss

Amanda´s Blommor AB
Sandviksvägen 12
69152 KARLSKOGA
T: 0586-34805
F: 0586-34600