facebooklogo

interflora

logga

Praktik hos Amanda's Blommor

Floristpraktik

Vi tar ofta och gärna emot praktikanter från landets floristutbildningar och ser det som en självklarhet att kunna erbjuda kreativa elever möjligheten att få lära sig floristyrket med hjälp av våra florister.

Som praktikant kan du komma från såväl gymnasieutbildningar som vuxenutbildningar med floristinriktning. Vi tar emot såväl korttids- som långtidspraktikanter.

Att vara praktikant hos oss innebär att du får delta i allt dagligt arbete i butiken, inte bara enklare göromål utan också att skapa binderier och arrangemang för alla tillfällen. Med handledning av våra florister får varje praktikant lära sig metoder och knep samt få inspiration i floristyrket.

För att bli praktikant hos oss gör du en intresseförfrågan via e-post, info@amandasblommor eller kom in och presentera dig i butiken.

 Skriv ut  E-post

Skicka blomsterbud


ikon

Med vårt blombud är det lätt att överraska och uppvakta vid alla tillfällen. 

Till beställning

 

Erbjudande


Vi fyller på butiken med härliga höstnyheter i form av växter, krukor, skorpor och choklad

Härliga lyxkänslor med blått, grått, vinrött och grönt.

Varmt välkomna!

ikon
Välkommen

Butiken är vackert exponerad med säsongens krukväxter, krukor, snittblommor och andra inredningsdetaljer som tillsammans skapar en härlig miljö. Med vår breda erfarenhet och vårt genomtänkta sortiment har vi glädjen att möta många nöjda kunder. Vi erbjuder dig som privatperson och företagskund proffesionell kreativitet inom blomsterdekorationer.

 

ikon

Öppettider

 
Måndag: 10:00-18:00
Tisdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lördag: 10:00-14:00
Söndag: Stängt

 

Välkommen!

ikon
Kontakta oss

Amanda´s Blommor AB
Sandviksvägen 12
69152 KARLSKOGA
T: 0586-34805
F: 0586-34600